Porady
01

Wok jest
bardzo ok.

Co można zrobić w woku?
Wok jest niezbędnym naczyniem w kuchni chińskiej i wietnamskiej, a kiedy go poznasz, dojdziesz do wniosku, że również i w Twojej. Naczynie to jest konieczne do przyrządzenia wielu potraw w prawidłowy sposób.
02

Jak usmażyć…
sadzone na miarę masterchefa

Usmażenie jajka sadzonego wydaje się nieskomplikowanym zadaniem. Tymczasem wiele osób ma z nim problem, bo albo żółtko zbyt się ścina, albo białko za mało. Łatwo je również przypalić…
03

Jak usmażyć…

idealny omlet

Trzymaj się tej instrukcji na omlet z ubitych białek, a zawsze uzyskasz puszystą i delikatną konsystencję.
04

Jak usmażyć…
Idealnego naleśnika

Ok, składniki na naleśniki najprawdopodobniej znasz (ale na wszelki wypadek je przypominamy). Jednak prześledź punkt po punkcie, czy stosujesz się do poniższych zasad, które są gwarantem idealnych naleśników!
05

Jak dbać
O garnki

Aby garnki służyły Ci przez lata
w mistrzowskiej formie – dbaj o nie!
Przepisy
Babciny sos grzybowy
Sos z sezonowych pomidorów
KREWETKI Z WOKA
RYŻ JAK Z “CHIŃCZYKA”
PAD THAI TOFU

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania w Twojej przeglądarce