Dynia latte
na zimno

PODAWAJ W KIELISZKACH DO CZERWONEGO WINA

Wymieszaj puree z dyni z mlekiem migdałowym w proporcjach pół na pół. Dodaj syrop klonowy i odrobinę cynamonu. Podawaj na zimno z kostkami lodu.

Zanurz się w aksamitnym smaku dyni latte na zimno, podanej w szerokich, eleganckich kieliszkach, które uwydatniają jej kremową konsystencję i jesienny klimat. Połączenie kremowego puree z dyni z orzeźwiającym mlekiem migdałowym, wzbogacone syropem klonowym i cynamonem, tworzy napój, który zyskuje wyjątkowy urok dzięki odpowiednio dobranemu kieliszkowi.

Zainspiruj się wyjątkowymi przepisami!
Kieliszki do szampana i nie tylko. Sięgnij po klasykę w nowym wydaniu!
Cydrowy sparkler
Pomarańczowo -imbirowy collins
Żurawinowy fizz
Kieliszki do czerwonego wina i nie tylko. Sprawdź wyjątkowe przepisy!
Gruszka z cynamonem
Dynia latte na zimno
Mrożona herbata jabłkowo-imbirowa
Szklanka wysoka poleca się do pysznego smoothie!
Jesienne smoothie
Zielony koktajl z jarmużu
Jesienna herbata cytrusowa
Kieliszek nie tylko do ginu z tonikiem. Zainspiruj się otulającymi przepisami!
Śliwkowy punch
Czekoladowy koktajl na zimno

Wskazówki:

WSKAZÓWKA Nalewanie piwa do szklanki