;?>
Przepisy

KREWETKI Z WOKA

Przygotuj:

świeże krewetki – tyle, ile zjesz
czosnek
natkę pietruszki
przyprawy: chili, bazylię, sól i pieprz
oliwa do smażenia

I przyrządź!

Krewetki z woka to wspaniała opcja dla wszystkich miłośników owoców morza. W tym wydaniu są niezwykle aromatyczne, a także pełne smaku i szybkie w przygotowaniu.

Krewetki oczyść i osusz. Na woku rozgrzej oliwę i podsmaż na niej czosnek pokrojony w plasterki. Dodaj krewetki i całość smaż przez 2 minuty. Do krewetek dodaj posiekaną natkę pietruszki i przyprawy. Proste, a wow!

 

Danie
tylko dla Ciebie! ;)
Przepisy
Babciny sos grzybowy
Sos z sezonowych pomidorów
KREWETKI Z WOKA
RYŻ JAK Z “CHIŃCZYKA”
PAD THAI TOFU

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania w Twojej przeglądarce